Close

ABOUT US


ONE OF THE LEADING M&E CONTRACTORS IN DENMARK

Wicotec Kirkebjerg A/S (WK) is one of the leading M&E contractors in Denmark.

WK offers technical solutions including service and Facility Management across a comprehensive range of technical disciplines. Our core strengths are in multidisciplinary contracts. WK is a reliable partner. We ensure responsible practice in technical contracts and we take the total system responsibility for the interdisciplinary services in turnkey contracts.

WK has a broad range of well experienced and highly qualified employees consisting of engineers, project managers, site managers, technicians and administrative staff undertaking all technical disciplines as a core competence. Our core business covers technical solutions comprising:

 • Electrical and Mechanical Services
 • Piping and Plumbing Services
 • HVAC Services
 • District Heating
 • Fire and Protection
 • Building Automation
 • Service & Maintenance

 

WKs organisation has a cross-disciplinary and collaborating structure with the capacity and knowledge to participate in the entire life cycle from design, planning, installation, operation to service and maintenance.

WK is, as a part of the Per Aarsleff Group, a well-consolidated Danish contractor. Together with the Group, WK offers turnkey solutions in a One Company concept. One Company is a Group strategic approach that combines construction and technical services into a fully integrated turnkey contract through a cross-functional cooperation and operation within the Group.

Read more about us

WICOTEC KIRKEBJERG IN FIGURES

WK is a public limited company founded in 1984. We are headquartered in the Copenhagen Region and we have regional offices in all the major cities of Denmark. Our revenue amounts to over EUR 200 million. Our company employs more than 1,200 dedicated people in Denmark.

Søg arbejde

hos os

      - og få en hverdag

         der udvikler dig

DET ER MEDARBEJDEREN,
DER UDGØR WICOTEC KIRKEBJERG A/S

I WK er vi meget bevidste om, at det er vores medarbejdere, der udgør kernen i vores forretning. Derfor er vi altid på udkig efter de skarpeste kompetencer inden for branchen. Den langvarige kunderelation beror ofte på god kemi og tillid mellem kunden og medarbejderen. Derfor sætter vi en ære i rekruttering af de helt rigtige profiler til udførelse af vores opgaver.

 

UDVIKLING, ALSIDIGHED
OG ET GODT STED AT VÆRE

Om man går efter specialisering, ledelsesansvar eller den brede kompetenceflade, er WK det helt rigtige sted at være. Vi har en klar forventning om, at vores folk vil udfordres, have en alsidig arbejdsdag og udvikle sig karrieremæssigt og personligt. Den gode relation, selvstændig tilrettelæggelse af arbejdet, kontinuerlig undervisning og samarbejde på tværs af afdelinger er i fokus hos WK, og det er en af årsagerne til, at vi har ansatte med både 25 og 50 års jubilæer.

Uopfordrede ansøgninger

 

Hvis kompetencerne er der, så finder vi jobbet

WK er altid på udkig efter de skarpeste kompetencer og de nyeste talenter i branchen. Så uanset om du har mange års erfaring i bagagen eller lige har afsluttet din uddannelse, så hører vi gerne fra dig.

Skriv til os

Se vores ledige stillinger nedenfor, eller send en uopfordret ansøgning og dit CV til nytjob@wk-as.dk - og du vil høre fra os.

Vi søger elektrikere til service arbejde i Kolding

Vi søger elektrikere

til service arbejde i Kolding

I WK søger vi elektrikere til vores Kolding afdeling, der kan tage ansvar for større serviceopgaver, fejlfinding samt egne kunder. Du vil blive del af en stadig voksende serviceafdeling, med rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.


Du vil efter en grundig oplæring få lov at varetage egne kunder. Vores kunder i WK er primært forankret i erhvervslivet, som omhandler blandt andet, Kolding kommune, Hospitaler og Bygningsstyrelsen.

 

Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Servicechef Glenn Normand, på 20 98 37 18 eller på mail gln@wk-as.dk

Vi forventer at du:

 • Er uddannet elektriker
 • Har gode samarbejdsevner på tværs af fag
 • Kan arbejde selvstændigt under ansvar
 • Her ren straffeattest, samt børneattest

 

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende job med udfordringer
 • Dygtige og engagerede kolleger
 • Selvstændigt arbejde under ansvar
 • Fastansættelse
 • God løn med attraktiv pensionsordning
 • Firmabil

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Glenn Normand

Mail gln@wk-as.dk

Tlf.46 90 34 54

Vi søger svejsere og rørlæggere til vores afdeling i Aarhus

Vi søger svejsere og rørlæggere

til vores afdeling i Aarhus

Vi søger svejsere og rørlæggere med erfaring for rustfri og sort rørarbejde til vores industriafdeling i Aarhus. Du vil have base på vores kontor og værksted i Aarhus, hvor du vil indgå i et dynamisk team af smede og montører.

Arbejdsopgaverne involverer installationer, der varierer i omfang og kompleksitet på forskellige adresse i Dan- mark. Hovedvægten vil ligge på installation af rørinstal- lationer til industrielt procesanlæg, petrokemiskeindustri, fjernvarmecentraler, special gasser samt medicinske gasser og luftarter.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med og en bred forståelse for industrielle anlæg. Stillingen indebærer, at du kan løfte mange og varierede opgaver - fra ganske små til længerevarende større opgaver. Derudover kræ- ver det at du har forståelse og indsigt i kvalitetssikring, PI diagrammer og tegningsmateriale. I WK lægger vi vægt på kvalitetsbevidsthed og ser gerne, at du ikke er bange for at gå forrest og stå i front.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Sektionsleder Michael Halleby på telefon 30183651.

Vi forventer at du:

 • Har svendebrev som f.eks. klejnsmed, rustfri smed eller lignende - certificeret svejser
 • Har erfaring med tegninger, PI diagrammer, kvalitetssikring, as build
 • Er en dygtig og kvalitetsbevidst håndværker med høj grad af selvstændighed
 • Er i besiddelse af gode samarbejdsevner på alle niveauer og har en positiv indgangsvinkel til nye udfordringer

 

Vi tilbyder dig:

 • Et afvekslende og spændende job med udfordrende projekter i en stor landsdækkende virksomhed
 • En bred kontaktflade og et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af engagerede og dygtige kol- legaer
 • En uformel, dynamisk og flad organisation
 • God løn og ansættelsesvilkår

Fagområder

  Ansøgning og CV sendes til

  Michael Halleby

  Aarhus

  Mail mha@wk-as.dk

  Tlf.30 18 36 51

  Vi søger VVS'ere til Sønderborg Sygehus

  Vi søger VVS'ere

  til Sønderborg Sygehus

  WK er teknikentreprenør på det nye Gigthospitalet, som skal flytte fra Gråsten til Sønderborg. Her får hospitalet nye faciliteter, som transformerer den eksisterende sygehusbygning til et moderne kursted.

  Vi søger i den forbindelse 2 dygtige og engagerede VVS'ere til udførelse af VVS akkordarbejder på det nye gigthospital. Ansættelsen er en fuldtidsstilling og tildelt det konkrete projekt, som foregår på byggepladsen i Sønderborg.

  Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Morten Forsberg Rasmussen på tlf. 20 94 26 36. 

  Vi forventer at du:

  1. Er uddannet VVS montør
  2. Kvalitetsbevidst
  3. Har erfaring med større opgaver og er selvstyrende
  4. Besidder gode samarbejdsevner på tværs af fagene

   

  Vi tilbyder dig:

  1. Gode arbejdsvilkår
  2. Et godt arbejdsmiljø i en uformel og dynamisk organisation

  Fagområder

  Ansøgning og CV sendes til

  Morten Forsberg Rasmussen

  Mail mfr@wk-as.dk

  Tlf.20942636

  Vi søger en El-entrepriseleder til Kolding afdelingen

  WK søger en El-entrepriseleder

  med engagement og lyst til

  udfordringer

  Til vores regionale El-afdeling i Kolding søger vi en dygtig og engageret entrepriseleder, der kan varetage gennemførelsen af mindre og mellemstore El-entrepriser bla i Odense-området.

  Som entrepriseleder får du ansvaret for den ledelsesmæssige gennemførelse af mindre og mellemstore El-entrepriser fra start til slut, herunder den tekniske, det økonomiske samt kvalitets- og tidsmæssige gennemførelse. Du vil deltage i alle projektets faser og have det ledelsesmæssige ansvar for teamet bag selve udførelsen.

  I WK lægger vi stor vægt på planlægning og rettidig gennemførelse af vores El-entrepriser. Det er en forudsætning, at du som entrepriseleder og WK’s ansvarlige overfor bygherre har en god indsigt i tids- og økonomistyring samt kvalitets- og miljøledelse.


  Som entrepriseleder er det vigtigt at motivere og samarbejde med et team af kollegaer samt eksterne samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du har gode evner til at samarbejde med personer på alle niveauer. I WK har vi fokus på godt humør, modenhed og engagement, fleksibilitet samt evnen til at kunne arbejde selvstændigt. Det er væsentligt, at du som entrepriseleder i WK er i stand til at arbejde for en tværfaglig optimering af entrepriserne til den bedste løsning for vores kunder og WK selv.

  Vi forventer, at du har en teknisk videregående uddannelse inden for El – gerne med håndværksmæssig baggrund og er uddannet som projektleder eller har flere års erfaring med projektledelse. For stillingen er det væsentligt, at du har erfaring med godt købmandskab og en grundig viden om tids- og økonomistyring af tekniske entrepriser. Du skal kende til projektstyring i alle faser og have erfaring med byggebranchen, Office-pakken og 3D tegningsmodeller. Som WK medarbejder lægger vi vægt på, at du har en fleksibel indstilling, er en person, der med en ligefrem og uformel stil vinder accept i kraft af sin systematik, sin personlighed og professionelle evner.

  Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Projektchef Hans Jørgen Lassen, på tlf 20.74.26.50 eller på mail på hjl@wk-as.dk.

  Arbejdsopgaver:

  • Gennemførelse af entrepriser fra start til slut – alle faser, primært i Region Syddanmark
  • Sikre overholdelse af kvalitet, miljø, budget og leveringstider på det enkelte projekt
  • Sikre et godt samarbejde med kunder samt øvrige projektdeltagere
  • Registrere og føre tilsyn på samtlige projekter
  • Sagsindkøb og diverse materialebestilling
  • Gode kommunikative egenskaber i skrift og tale
  • Kalkulation og projektering i mindre omfang

   

  Vi tilbyder dig:

  • En udfordrende stilling med stort personligt ansvar i en fremadrettet virksomhed, hvor udviklingen går stærkt
  • Løn som modsvarer kvalifikationer og krav til stillingen
  • Pensionsordning
  • Firmabil eller bilordning
  • Efteruddannelse

   

  Wicotec Kirkebjerg A/S er en landsdækkende teknikentreprenør med hovedkontor i Taastrup og regionale kontorer i Kolding og Aarhus. Vi omsætter for mere end 1,5 mia kr og beskæftiger over 1.200 medarbejdere. Wicotec Kirkebjerg A/S er en del af Aarsleff-koncernen, som samlet omsætter for mere end 10 mia kr og beskæftiger over 4.900 medarbejdere.

  Fagområder

  Ansøgning og CV sendes til

  Hans Jørgen Lassen

  Mail hjl@wk-as.dk

  Tlf.20742650

  Ventilationsmontør til serviceafdeling

  Vi søger en ventilationsmontør til serviceafdeling

  Vi har netop udvidet vores ventilationsafdeling (E. Klink A/S) Derfor søger vi ventilations-montører/ventilationsteknikere der kan tage ansvar for mindre montageopgaver, spjældarbejde og fejlfinding på installationer, samt udføre serviceopgaver.


  Din profil:

  • Uddannet ventilationstekniker el. har stor erfaring med ventilation.
  • Har evt. relevante efteruddannelse/kurser i ventilationsarbejde
  • Fleksibel og god til at samarbejde i en travl hverdag
  • Imødekommende og udadvendt, med en god portion humor
  • Mødestabil og engageret
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Har kendskab til Outlook, evt. expandit og ikke er IT-forskrækket
  • Gyldigt Kørekort - B

  Vi tilbyder dig:

  • Et spændende job med udfordringer
  • Dygtige og engagerede kollegaer
  • Selvstændigt arbejde under ansvar
  • Fastansættelse
  • God løn med attraktiv pensionsordning
  • Firmabil

  Fagområder

  Ansøgning og CV sendes til

  Kenneth N. Westergaard

  E. Klink

  Mail knw@eklink.dk

  Tlf.25509251

  Indreguleringstekniker til serviceafdeling

  Vi søger en indreguleringstekniker til serviceafdeling

  Vi har netop udvidet vores ventilationsafdeling (E. Klink A/S) Vi søger derfor en indreguleringstekniker der kan tage ansvar for mindre og større indreguleringsopgaver, trykprøvninger og KS.

  Din profil: 

  • Stor erfaring med indregulering og trykprøvning af ventilationsanlæg.
  • Har evt. relevante efteruddannelse/kurser i indregulering af ventilation
  • Fleksibel og god til at samarbejde i en travl hverdag
  • Imødekommende og udadvendt, med en god portion humor
  • Mødestabil og engageret
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Har kendskab til Outlook, evt. expandit og ikke er IT-forskrækket
  • Gyldigt Kørekort - B

  Vi tilbyder dig:

  • Et spændende job med udfordringer
  • Dygtige og engagerede kollegaer
  • Selvstændigt arbejde under ansvar
  • Fastansættelse
  • God løn med attraktiv pensionsordning
  • Firmabil

  Hvis du har spørgsmål til jobbet, eller er interesseret i stillingen, kontakt venligst Serviceleder Kenneth N. Westergaard på tlf. 2550 9251 eller send mail en til knw@eklink.dk

  Fagområder

  Ansøgning og CV sendes til

  Kenneth N. Westergaard

  E. Klink

  Mail knw@eklink.dk

  Tlf.25509251

  VVS montør/ energitekniker til serviceafdeling i Taastrup

  VVS montør/energitekniker

  til serviceafdeling i Taastrup

  I forbindelse med en stærkt stigende efterspørgsel søger vi en dygtig, engageret og fleksibel VVS montør til servicearbejder og mindre projektopgaver.

  Wicotec Kirkebjerg A/S har mange servicearbejder inden for medicinalindustrien og større erhvervsbygninger inden for det offentlige. Vi lægger derfor vægt på at du har erfaring indenfor dette område samt at du har engagement inden for disse arbejdsområder. Opgaverne vil ofte være mangeartede og det er derfor vigtig at være fleksibel.

  Vi forventer:


  • At du er faguddannet VVS montør eller energitekniker
  • Har godt overblik over teknikken og kan opbygge installationer ud fra tegninger og beskrivelser
  • Omhyggelig omkring rapportering
  • Har fokus på at udføre installationerne efter den kvalitet der er aftalt
  • Er proaktiv af natur – tager selv initiativ til at løse opgaver
  • Ikke bange for at byde ind med løsninger som også vedrører tværfagligt (EL og Ventilation)

  Vi tilbyder:


  • Ansættelse med fast god løn og mulighed for at aftale supplerende projekttillæg
  • Egen servicebil til rådighed
  • Efteruddannelse som matcher krav til det daglige arbejde og dine kvalifikationer
  • Godt arbejdsklima med engagerede kollegaer

   

  Hvis ovenstående har din interesse skal du kontakte Tommy Gudskov på telefon 3018 3592 eller mail tgu@wk-as.dk

  Ansøgning og CV sendes til

  Gert Leopold Jensen

  Service

  Mail glj@wk-as.dk

  Tlf.