Close

ABOUT US


ONE OF THE LEADING M&E CONTRACTORS IN DENMARK

Wicotec Kirkebjerg A/S (WK) is one of the leading M&E contractors in Denmark.

WK offers technical solutions including service and Facility Management across a comprehensive range of technical disciplines. Our core strengths are in multidisciplinary contracts. WK is a reliable partner. We ensure responsible practice in technical contracts and we take the total system responsibility for the interdisciplinary services in turnkey contracts.

WK has a broad range of well experienced and highly qualified employees consisting of engineers, project managers, site managers, technicians and administrative staff undertaking all technical disciplines as a core competence. Our core business covers technical solutions comprising:

 • Electrical and Mechanical Services
 • Piping and Plumbing Services
 • HVAC Services
 • District Heating
 • Fire and Protection
 • Building Automation
 • Service & Maintenance

 

WKs organisation has a cross-disciplinary and collaborating structure with the capacity and knowledge to participate in the entire life cycle from design, planning, installation, operation to service and maintenance.

WK is, as a part of the Per Aarsleff Group, a well-consolidated Danish contractor. Together with the Group, WK offers turnkey solutions in a One Company concept. One Company is a Group strategic approach that combines construction and technical services into a fully integrated turnkey contract through a cross-functional cooperation and operation within the Group.

Read more about us

WICOTEC KIRKEBJERG IN FIGURES

WK is a public limited company founded in 1984. We are headquartered in the Copenhagen Region and we have regional offices in all the major cities of Denmark. Our revenue amounts to over EUR 200 million. Our company employs more than 1,200 dedicated people in Denmark.

Søg arbejde

hos os

      - og få en hverdag

         der udvikler dig

DET ER MEDARBEJDEREN,
DER UDGØR WICOTEC KIRKEBJERG A/S

I WK er vi meget bevidste om, at det er vores medarbejdere, der udgør kernen i vores forretning. Derfor er vi altid på udkig efter de skarpeste kompetencer inden for branchen. Den langvarige kunderelation beror ofte på god kemi og tillid mellem kunden og medarbejderen. Derfor sætter vi en ære i rekruttering af de helt rigtige profiler til udførelse af vores opgaver.

 

UDVIKLING, ALSIDIGHED
OG ET GODT STED AT VÆRE

Om man går efter specialisering, ledelsesansvar eller den brede kompetenceflade, er WK det helt rigtige sted at være. Vi har en klar forventning om, at vores folk vil udfordres, have en alsidig arbejdsdag og udvikle sig karrieremæssigt og personligt. Den gode relation, selvstændig tilrettelæggelse af arbejdet, kontinuerlig undervisning og samarbejde på tværs af afdelinger er i fokus hos WK, og det er en af årsagerne til, at vi har ansatte med både 25 og 50 års jubilæer.

Uopfordrede ansøgninger

 

Hvis kompetencerne er der, så finder vi jobbet

WK er altid på udkig efter de skarpeste kompetencer og de nyeste talenter i branchen. Så uanset om du har mange års erfaring i bagagen eller lige har afsluttet din uddannelse, så hører vi gerne fra dig.

Skriv til os

Se vores ledige stillinger nedenfor, eller send en uopfordret ansøgning og dit CV til nytjob@wk-as.dk - og du vil høre fra os.

Vi søger en El-entrepriseleder til Kolding afdelingen

WK søger en El-entrepriseleder

med engagement og lyst til

udfordringer

Til vores regionale El-afdeling i Kolding søger vi en dygtig og engageret entrepriseleder, der kan varetage gennemførelsen af mindre og mellemstore El-entrepriser bla i Odense-området.

Som entrepriseleder får du ansvaret for den ledelsesmæssige gennemførelse af mindre og mellemstore El-entrepriser fra start til slut, herunder den tekniske, det økonomiske samt kvalitets- og tidsmæssige gennemførelse. Du vil deltage i alle projektets faser og have det ledelsesmæssige ansvar for teamet bag selve udførelsen.

I WK lægger vi stor vægt på planlægning og rettidig gennemførelse af vores El-entrepriser. Det er en forudsætning, at du som entrepriseleder og WK’s ansvarlige overfor bygherre har en god indsigt i tids- og økonomistyring samt kvalitets- og miljøledelse.


Som entrepriseleder er det vigtigt at motivere og samarbejde med et team af kollegaer samt eksterne samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du har gode evner til at samarbejde med personer på alle niveauer. I WK har vi fokus på godt humør, modenhed og engagement, fleksibilitet samt evnen til at kunne arbejde selvstændigt. Det er væsentligt, at du som entrepriseleder i WK er i stand til at arbejde for en tværfaglig optimering af entrepriserne til den bedste løsning for vores kunder og WK selv.

Vi forventer, at du har en teknisk videregående uddannelse inden for El – gerne med håndværksmæssig baggrund og er uddannet som projektleder eller har flere års erfaring med projektledelse. For stillingen er det væsentligt, at du har erfaring med godt købmandskab og en grundig viden om tids- og økonomistyring af tekniske entrepriser. Du skal kende til projektstyring i alle faser og have erfaring med byggebranchen, Office-pakken og 3D tegningsmodeller. Som WK medarbejder lægger vi vægt på, at du har en fleksibel indstilling, er en person, der med en ligefrem og uformel stil vinder accept i kraft af sin systematik, sin personlighed og professionelle evner.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Projektchef Hans Jørgen Lassen, på tlf 20.74.26.50 eller på mail på hjl@wk-as.dk.

Arbejdsopgaver:

 • Gennemførelse af entrepriser fra start til slut – alle faser, primært i Region Syddanmark
 • Sikre overholdelse af kvalitet, miljø, budget og leveringstider på det enkelte projekt
 • Sikre et godt samarbejde med kunder samt øvrige projektdeltagere
 • Registrere og føre tilsyn på samtlige projekter
 • Sagsindkøb og diverse materialebestilling
 • Gode kommunikative egenskaber i skrift og tale
 • Kalkulation og projektering i mindre omfang

 

Vi tilbyder dig:

 • En udfordrende stilling med stort personligt ansvar i en fremadrettet virksomhed, hvor udviklingen går stærkt
 • Løn som modsvarer kvalifikationer og krav til stillingen
 • Pensionsordning
 • Firmabil eller bilordning
 • Efteruddannelse

 

Wicotec Kirkebjerg A/S er en landsdækkende teknikentreprenør med hovedkontor i Taastrup og regionale kontorer i Kolding og Aarhus. Vi omsætter for mere end 1,5 mia kr og beskæftiger over 1.200 medarbejdere. Wicotec Kirkebjerg A/S er en del af Aarsleff-koncernen, som samlet omsætter for mere end 10 mia kr og beskæftiger over 4.900 medarbejdere.

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Hans Jørgen Lassen

Mail hjl@wk-as.dk

Tlf.20742650

Serviceleder EL Kolding

Serviceleder til EL opgaver

- Kolding

Vi søger en dygtig og kompetent serviceleder til snarlig ansættelse. Du vil indgå i vores servicelederteam på regionskontoret i Kolding, som udfører både EL-, VVS-, Ventilation- og automationsopgaver. 

Du vil primært komme til at arbejde med kortvarige opgaver inden for industri, erhverv og den offentlige sektor. Der stilles store krav til styring af egne montører, leverandører og arbejdsopgaver, samt en god indsigt i økonomistyring. Du vil skulle arbejde tæt sammen med de øvrige serviceledere i afdelingen, eksterne samarbejdspartnere og kunder. Det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde med personer på alle niveauer og tværfagligt. Som serviceleder vil du ligeledes få kontakten til en række udvalgte kernekunder og vil få ansvaret for at fastholde og udbygge disse relationer.

Vi lægger vægt på, at du har et godt humør, udviser modenhed og engagement, er fleksibel og ansvarlig samt kan arbejde selvstændigt. Du skal i høj grad kunne planlægge og udføre dit eget arbejde.

 

Arbejdsopgaver:

 1. Opgavestyring og økonomistyring
 2. Kontakt til kernekunder
 3. Planlægning og styring af ressourcer
 4. Udarbejdelse af arbejdstegninger/arbejdsplaner
 5. Mindre kalkulationsopgaver i forbindelse med tilbudsgivning
 6. Indkøb af materialer til opgaver

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Servicechef Glenn Normand på telefon 20983718.

Vi forventer at du:

 1. Er faglig dygtig og har gennemslagskraft
 2. Har en faglig relevant baggrund
 3. Besidder gode lederegenskaber og gerne erfaring fra lignende stilling
 4. Har et godt overblik og kan rådgive kunden
 5. Har kendskab til gældende lovgivning og andre relevante tekniske forskrifter
 6. Kan arbejde struktureret og resultatorienteret

 

Vi tilbyder dig:

 1. Et spændende job med mange udfordringer, som du selv er med til at skabe
 2. Gode kollegaer og en uformel omgangstone
 3. En god løn, der modsvarer dine kvalifikationer
 4. Pensionsordning og sundhedsforsikring
 5. Firmabil eller bilordning

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Glenn Normand

Mail gln@wk-as.dk

Tlf.46 90 34 54

Serviceleder VVS Kolding

Serviceleder til VVS opgaver

- Kolding

Vi søger en dygtig og kompetent serviceleder til snarlig ansættelse. Du vil indgå i vores servicelederteam på regionskontoret i Kolding, som udfører både EL-, VVS-, Ventilation- og automationsopgaver. Du vil primært komme til at arbejde med kortvarige opgaver inden for industri, erhverv og den offentlige sektor.
Der stilles store krav til styring af egne montører, leverandører og arbejdsopgaver, samt en god indsigt i økonomistyring.


Du vil skulle arbejde tæt sammen med de øvrige serviceledere i afdelingen, eksterne samarbejdspartnere og kunder. Det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde med personer på alle niveauer og på tværs af fag.
Som serviceleder vil du ligeledes få kontakten til en række udvalgte kernekunder, og du vil få ansvaret for at fastholde og udbygge disse relationer. Vi lægger vægt på, at du har et godt humør, udviser modenhed og engagement, er fleksibel og ansvarlig samt kan arbejde selvstændigt. Du skal i høj grad, kunne planlægge og udføre dit eget arbejde.

Arbejdsopgaver:

 1. Opgavestyring og økonomistyring
 2. Kontakt til kernekunder
 3. Planlægning og styring af ressourcer
 4. Udarbejdelse af arbejdstegninger/arbejdsplaner
 5. Mindre kalkulationsopgaver i forbindelse med tilbudsgivning
 6.  Indkøb af materialer til opgaver

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Servicechef Glenn Normand på telefon 20983718.

Vi forventer at du:

 1. Er faglig dygtig og har gennemslagskraft
 2. Har en faglig relevant baggrund
 3. Har gode lederegenskaber og gerne med erfaring fra lignende stilling
 4. Har et godt overblik og kan rådgive kunden
 5. Har kendskab til gældende lovgivning og andre relevante tekniske forskrifter
 6. Arbejder struktureret og resultatorienteret

 

Vi tilbyder dig:

 1. Et spændende job med mange udfordringer, som du selv er med til at skabe
 2. Gode kollegaer og en uformel omgangstone
 3. En god løn, der modsvarer dine kvalifikationer
 4. Pensionsordning og sundhedsforsikring
 5. Firmabil eller bilordning

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Glenn Normand

Mail gln@wk-as.dk

Tlf.46 90 34 54

Vi søger VVS'ere til Sønderborg Sygehus

Vi søger VVS'ere

til Sønderborg Sygehus

WK er teknikentreprenør på det nye Gigthospitalet, som skal flytte fra Gråsten til Sønderborg. Her får hospitalet nye faciliteter, som transformerer den eksisterende sygehusbygning til et moderne kursted.

Vi søger i den forbindelse 2 dygtige og engagerede VVS'ere til udførelse af VVS akkordarbejder på det nye gigthospital. Ansættelsen er en fuldtidsstilling og tildelt det konkrete projekt, som foregår på byggepladsen i Sønderborg.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Morten Forsberg Rasmussen på tlf. 20 94 26 36. Ansøgningsfrist er den 01. februar 2018 med opstart umiddelbart efter.

Vi forventer at du:

 1. Er uddannet VVS montør
 2. Kvalitetsbevidst
 3. Har erfaring med større opgaver og er selvstyrende
 4. Besidder gode samarbejdsevner på tværs af fagene

 

Vi tilbyder dig:

 1. Gode arbejdsvilkår
 2. Et godt arbejdsmiljø i en uformel og dynamisk organisation

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Morten Forsberg Rasmussen

Mail mfr@wk-as.dk

Tlf.20942636

Vi søger elektrikere til Sønderborg Sygehus

Vi søger elektrikere

til Sønderborg Sygehus

WK er teknikentreprenør på det nye Gigthospitalet, som skal flytte fra Gråsten til Sønderborg. Her får hospitalet nye faciliteter, som transformerer den eksisterende sygehusbygning til et moderne kursted.

Vi søger i den forbindelse to dygtige og engagerede elektrikere til udførelse af Elinstallationer på det nye gigthospital. Ansættelsen er en fuldtidsstilling og tildelt det konkrete projekt, som foregår på byggepladsen i Sønderborg.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Søren Busch Madsen på tlf. 20 94 26 26 eller mail sbm@wk-as.dk.

Ansøgning og CV sendes til Søren Busch Madsen på mail sbm@wk-as.dk.

Vi forventer at du:
 1. Er uddannet elektriker
 2. Kvalitetsbevidst
 3. Besidder gode samarbejdsevner på tværs af fagene

Vi tilbyder dig:
 1. Gode arbejdsvilkår
 2. Et godt arbejdsmiljø i en uformel og dynamisk organisation
 3. Du bliver en del af et team med engagerede og dygtige kollegaer

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Søren Busch Madsen

Mail sbm@wk-as.dk

Tlf.20 94 26 26

Tilbudsberegner til VVS-opgaver

Har du lyst til at arbejde for en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører? Og har du lyst til at beregne tilbud på forskellige VVS-opgaver i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer?

Til vores tilbudsafdeling i Taastrup, søger WK en tilbudsberegner til kalkulation af VVS-opgaver til offentlige og private bygherrer, hospitaler, industri, boligselskaber m.fl.. Du vil indgå i et team af dygtige og kompetente kollegaer og udarbejde tilbud på både fag-, hoved - og totalentrepriser – herunder indhentning af underentreprenører og leverandører.

Som en del af tilbudsprocessen skal du deltage i besigtigelser og løbende sparre med produktionen samt relevante parter ved sagsoverdragelse og entrepriseopstart. Det er derfor vigtigt, at du kan agere i snitfladerne mellem kunde, leverandør og produktion. Dit hovedansvarsområde bliver udarbejdelse af kalkulationer. 

I WK lægger vi vægt på kvalitetsbevidsthed, ansvar, udvikling og evnen til at se muligheder. Det ville være en fordel, hvis du har erfaring fra entreprenørbranchen og er VVS-uddannet.

Vi forventer at du:

 • Har lyst og interesse for faget
 • Fokus på de tilbud du beregner og selv sikrer en ihærdig koordinering og opfølgning af disse
 • Gode samarbejdsevner og har lyst til en varieret hverdag med kommunikation på tværs af kunder, leverandører og kollegaer

 

Vi tilbyder dig:

 • Et afvekslende og spændende job med udfordrende projekter i en stor landsdækkende virksomhed
 • En bred kontaktflade og et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af engagerede og dygtige kollegaer
 • En uformel og dynamisk organisation
 • Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer

Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Tilbudschef Lieu Bich på tlf. 23 41 43 30 eller mail lb@wk-as.dk.

Ansøgning og CV sendes til: Lieu Bich på e-mail lb@wk-as.dk.

Ansættelse snarest muligt.

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Lieu Bich

Mail lb@wk-as.dk

Tlf.23414330

Ventilationsmontør til serviceafdeling

Vi søger en ventilationsmontør til serviceafdeling

Vi har netop udvidet vores ventilationsafdeling (E. Klink A/S) Derfor søger vi ventilations-montører/ventilationsteknikere der kan tage ansvar for mindre montageopgaver, spjældarbejde og fejlfinding på installationer, samt udføre serviceopgaver.


Din profil:

• Uddannet ventilationstekniker el. har stor erfaring med ventilation.
• Har evt. relevante efteruddannelse/kurser i ventilationsarbejde
• Fleksibel og god til at samarbejde i en travl hverdag
• Imødekommende og udadvendt, med en god portion humor
• Mødestabil og engageret
• Kan arbejde selvstændigt
• Har kendskab til Outlook, evt. expandit og ikke er IT-forskrækket
• Gyldigt Kørekort - B

Vi tilbyder dig:

• Et spændende job med udfordringer
• Dygtige og engagerede kollegaer
• Selvstændigt arbejde under ansvar
• Fastansættelse
• God løn med attraktiv pensionsordning
• Firmabil

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Kenneth N. Westergaard

E. Klink

Mail knw@eklink.dk

Tlf.25509251

Indreguleringstekniker til serviceafdeling

Vi søger en indreguleringstekniker til serviceafdeling

Vi har netop udvidet vores ventilationsafdeling (E. Klink A/S) Vi søger derfor en indreguleringstekniker der kan tage ansvar for mindre og større indreguleringsopgaver, trykprøvninger og KS.

Din profil: 

• Stor erfaring med indregulering og trykprøvning af ventilationsanlæg.
• Har evt. relevante efteruddannelse/kurser i indregulering af ventilation
• Fleksibel og god til at samarbejde i en travl hverdag
• Imødekommende og udadvendt, med en god portion humor
• Mødestabil og engageret
• Kan arbejde selvstændigt
• Har kendskab til Outlook, evt. expandit og ikke er IT-forskrækket
• Gyldigt Kørekort - B

Vi tilbyder dig:

• Et spændende job med udfordringer
• Dygtige og engagerede kollegaer
• Selvstændigt arbejde under ansvar
• Fastansættelse
• God løn med attraktiv pensionsordning
• Firmabil

Hvis du har spørgsmål til jobbet, eller er interesseret i stillingen, kontakt venligst Serviceleder Kenneth N. Westergaard på tlf. 2550 9251 eller send mail en til knw@eklink.dk

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Kenneth N. Westergaard

E. Klink

Mail knw@eklink.dk

Tlf.25509251