Close

ABOUT US


ONE OF THE LEADING M&E CONTRACTORS IN DENMARK

Wicotec Kirkebjerg A/S (WK) is one of the leading M&E contractors in Denmark.

WK offers technical solutions including service and Facility Management across a comprehensive range of technical disciplines. Our core strengths are in multidisciplinary contracts. WK is a reliable partner. We ensure responsible practice in technical contracts and we take the total system responsibility for the interdisciplinary services in turnkey contracts.

WK has a broad range of well experienced and highly qualified employees consisting of engineers, project managers, site managers, technicians and administrative staff undertaking all technical disciplines as a core competence. Our core business covers technical solutions comprising:

  • Electrical and Mechanical Services
  • Piping and Plumbing Services
  • HVAC Services
  • District Heating
  • Fire and Protection
  • Building Automation
  • Service & Maintenance

 

WKs organisation has a cross-disciplinary and collaborating structure with the capacity and knowledge to participate in the entire life cycle from design, planning, installation, operation to service and maintenance.

WK is, as a part of the Per Aarsleff Group, a well-consolidated Danish contractor. Together with the Group, WK offers turnkey solutions in a One Company concept. One Company is a Group strategic approach that combines construction and technical services into a fully integrated turnkey contract through a cross-functional cooperation and operation within the Group.

AREA OF EXPERTISE

WK is always at the forefront of our industry taking advantage of the technological development. We are strongly represented across a wide range of industries. Our area of expertise covers the following segments:

  • Hospitals
  • Pharmaceuticals
  • Education & Research
  • Energy Supply and District Heating
  • Infrastructure
  • Commercial- and Residential Buildings

 

WK is highly engaged in Public Private Partnership (PPP) turnkey contracts where operations and maintenance are an integrated part of a total life-cycle approach. WK offers Facility Management as an integrated part of the PPP projects.

Our Facility Management agreements are long term with a span from 10 to 30 years. The agreements are managed by our web-based IT system and includes efficient preventive and corrective maintenance. Our Facility Management system covers all technical disciplines including water, heat, refrigeration, ventilation, electricity and automation together with energy optimization and soft services.

QUALITY, HEALTH, SAFETY & ENVIRONMENT

WK has a high commitment to Quality, Health, Safety and Environment (QHSE) and we strive to continuously improve our activities within our Quality Management System. WK is committed to achieve the highest quality standards. Our company is ISO certified and we hold the following certifications:

  • DS/EN ISO 9001:2008, Quality Management
  • DS/OHSAS 18001:2008, Occupational Health and Safety Management
  • DS/EN ISO 14001:2004, Environmental Management

 

Our business partners and subcontractors are contractually required to comply with our high quality standards.

WICOTEC KIRKEBJERG IN FIGURES

WK is headquartered in Copenhagen and have regional offices in all of Denmark. Our revenue amounts to over EUR 200 million. Our company employs more than 1,000 dedicated people in Denmark.

REFERENCES

2014-2040 | Central Denmark Region (Region Midtjylland). New Psychiatric Center, a PPP project

2017-2019 | Carlsberg Danmark. New Office Building for Carlsberg, a One Company project with Per Aarsleff

2016-2018 | Copenhagen Airport. T2 Airside Terminal 2 Expansion, a One Company project with Per Aarsleff

2012-2017 | The City of Copenhagen. Nordhavnstunnellen, new tunnel from Helsingør Highway to Nordhavn City

2016-2016 | Central Denmark Region (Region Midtjylland). DNU S1 and addendum, new University Hospital in Aarhus

2015-2016 | Novo Nordisk. New Research Center in Måløv

2015-2016 | Sikuki Nuuk Habour, Greenland. New Container Terminal, a One Company project with Per Aarsleff

2014-2016 | The Danish Building & Property Agency. KUA3, new University Building in Amager

2014-2016 | US Air Force, Greenland. Thule Air Base, new storage building, a One Company project with Per Aarsleff


COMPANY INFORMATION

Registration Name and No.Wicotec Kirkebjerg A/S, CVR no. 7358 5511
Main OfficeRoskildevej 338
DK-2630 Taastrup
Denmark
www.wicoteckirkebjerg.dk
Contact InformationPhone: +45 4422 0000
E-mail: info@wk.dk
ManagementBrian Ludvigsen, CEO
Claus Schmidt, Managing Director
Parent CompanyPer Aarsleff Holding A/S
Sister CompanyPer Aarsleff A/S
Subsidiariese.Klink A/S and Danklima A/S
BankNordea Bank Danmark
AuditorPricewaterhouseCoopers
InsuranceTryg Garanti and Zürich

WK Privatlivspolitik 

 

Introduktion

Hos WK prioriterer vi datasikkerhed og her kan du læse, hvordan WK håndterer dine personoplysninger.

Samtlige oplysninger og informationer, som kan henføres til dig, er personoplysninger. De personoplysninger, som WK behandler, kan vi have fået fra dig eller fra andre i forbindelse med gennemførelsen af en ordre, levering af en service eller lign., ligesom WK kan have opsamlet personoplysninger i forbindelse med, at du har besøgt WKs hjemmeside.


Dataansvarlig

WK er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Vores juridiske oplysninger er følgende:

Wicotec Kirkebjerg A/S
Roskildevej 338
2630 Taastrup
Cvr.nr. 73585511

Formål med behandling og kategorier af oplysninger

Hjemmesiden

Når du besøger vores hjemmeside www.wk.dk, indhenter vi data om dig for at kunne benytte huskefunktioner, optimere hjemmesiden, udarbejde statistik og generelt for at målrette markedsføring. WK behandler bl.a. følgende oplysninger:

- IP-adresse, der anvendes til statistiske formål og remarketing.
- Din browserversion, der anvendes til optimering af den fremtidige brugeroplevelse på hjemmesiden.
- Tid og dato for dit besøg på hjemmesiden, som alene anvendes til statistiske formål mv.

Ansøgninger

Hvis du søger en stilling hos WK, behandler vi de personoplysninger, som du selv har givet os eller oplysninger fra andre, som du har givet samtykket til, at WK må kontakte. Det gør vi for, at vi kan vurdere din ansøgning. WK gemmer alle ansøgninger i en periode på op til seks måneder, for at sikre at vi finder den rette kandidat til stillingen.

Videregivelse og modtagere

Data om dit brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendte. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

WK benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og WK må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. WK anvender kun data-behandlere i EU eller i lande, der kan videregive dine oplysninger med en tilstrækkelig beskyttelse.

Sikkerhed

WK har truffet både tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

WK sørger derfor for at de oplysninger, som du giver, eller som WK får om dig fra andre, opbevares sikkert og fortroligt. I forhold til tekniske foranstaltninger, så sørger WK altid for at anvende data-behandlere, som WK har sikret har den samme sikkerhed omkring dine oplysninger, som WK har. I forhold til organisatoriske foranstaltninger har WK fokus på at uddanne og undervise WKs medarbejdere i at sikre den nødvendige datasikkerhed. Når det er nødvendigt, sørger vi for at kryptere, pseudonymisere eller anonymisere dine oplysninger.


Opbevaring og sletning

I WK sletter vi dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til at opfylde et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor. Særlige lovregler herunder fx. bogførings-, hvidvask- og forældelsesloven, kan dog give WK pligt eller ret til at opbevare dem i længere tid. Oplysningerne kan også behandles og opbevares længere, hvis de er anonymiseret.


Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som WK behandler om dig med de undtagelser, som fremgår af gældende lovgivning. Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Endelig har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller at anmode os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du anmoder om det, vil WK slette de personoplysninger, som WK har registreret om dig, medmindre vi har ret til at fortsætte behandlingen med et andet hjemmels-grundlag.

Behandler WK dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, kan du altid trække dette samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, ophører behandlingen af dine personoplysninger, medmindre WK må fortsætte behandlingen på et andet hjemmelsgrundlag.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på persondata@wk.dk.

Klage

Hvis du er uenig i den måde, som WK behandler dine personoplysninger på, er du velkommen til at kontakte os for en drøftelse. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, der har følgende oplysninger:

Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
2300 København S
Telefon 33 19 32 00
E-mail dt@datatilsynet.dk