Close

ABOUT US


ONE OF THE LEADING M&E CONTRACTORS IN DENMARK

Wicotec Kirkebjerg A/S (WK) is one of the leading M&E contractors in Denmark.

WK offers technical solutions including service and Facility Management across a comprehensive range of technical disciplines. Our core strengths are in multidisciplinary contracts. WK is a reliable partner. We ensure responsible practice in technical contracts and we take the total system responsibility for the interdisciplinary services in turnkey contracts.

WK has a broad range of well experienced and highly qualified employees consisting of engineers, project managers, site managers, technicians and administrative staff undertaking all technical disciplines as a core competence. Our core business covers technical solutions comprising:

 • Electrical and Mechanical Services
 • Piping and Plumbing Services
 • HVAC Services
 • District Heating
 • Fire and Protection
 • Building Automation
 • Service & Maintenance

 

WKs organisation has a cross-disciplinary and collaborating structure with the capacity and knowledge to participate in the entire life cycle from design, planning, installation, operation to service and maintenance.

WK is, as a part of the Per Aarsleff Group, a well-consolidated Danish contractor. Together with the Group, WK offers turnkey solutions in a One Company concept. One Company is a Group strategic approach that combines construction and technical services into a fully integrated turnkey contract through a cross-functional cooperation and operation within the Group.

Read more about us

WICOTEC KIRKEBJERG IN FIGURES

WK is a public limited company founded in 1984. We are headquartered in the Copenhagen Region and we have regional offices in all the major cities of Denmark. Our revenue amounts to over EUR 200 million. Our company employs more than 1,200 dedicated people in Denmark.

Søg arbejde

hos os

      - og få en hverdag

         der udvikler dig

DET ER MEDARBEJDEREN,
DER UDGØR WICOTEC KIRKEBJERG A/S

I WK er vi meget bevidste om, at det er vores medarbejdere, der udgør kernen i vores forretning. Derfor er vi altid på udkig efter de skarpeste kompetencer inden for branchen. Den langvarige kunderelation beror ofte på god kemi og tillid mellem kunden og medarbejderen. Derfor sætter vi en ære i rekruttering af de helt rigtige profiler til udførelse af vores opgaver.

 

UDVIKLING, ALSIDIGHED
OG ET GODT STED AT VÆRE

Om man går efter specialisering, ledelsesansvar eller den brede kompetenceflade, er WK det helt rigtige sted at være. Vi har en klar forventning om, at vores folk vil udfordres, have en alsidig arbejdsdag og udvikle sig karrieremæssigt og personligt. Den gode relation, selvstændig tilrettelæggelse af arbejdet, kontinuerlig undervisning og samarbejde på tværs af afdelinger er i fokus hos WK, og det er en af årsagerne til, at vi har ansatte med både 25 og 50 års jubilæer.

Uopfordrede ansøgninger

 

Hvis kompetencerne er der, så finder vi jobbet

WK er altid på udkig efter de skarpeste kompetencer og de nyeste talenter i branchen. Så uanset om du har mange års erfaring i bagagen eller lige har afsluttet din uddannelse, så hører vi gerne fra dig.

Skriv til os

Se vores ledige stillinger nedenfor, eller send en uopfordret ansøgning og dit CV til nytjob@wk-as.dk - og du vil høre fra os.

Ingeniør/konstruktør/installatør til detailplanlægning af VVS-opgaver

HAR DU LYST TIL AT ARBEJDE FOR EN AF DANMARKS FØRENDE TEKNIKENTREPRENØRER? OG HAR DU LYST TIL AT PLANLÆGGE FORSKELLIGE VVS-OPGAVER I SAMARBEJDE MED DYGTIGE OG ENGAGEREDE KOLLEGAER?

 

Til vores VVS-afdeling i Taastrup, søger WK en ingeniør/konstruktør/installatør til detailplanlægning af VVS-opgaver til offentlige og private bygherrer, hospitaler, industri, boligselskaber m.fl.. Du vil indgå i et team af dygtige og kompetente kollegaer, hvor din opgave vil blive at udføre proces- og tidsplanlægning i samarbejde med vores dygtige projektledere.

Din opgave bliver, med udgangspunkt i tilbudskalkulation, sagsoverdragelse og projektgennemgang, og i samarbejde med projektlederne samt øvrige parter i byggeprocessen, at udarbejde procesplaner, detaljerede tidsplaner, 3-6 ugers planer, mandskabsplaner, med videre, samt at assistere projektlederne med at vedligeholde disse.

Ligeledes vil du blive involveret i tilbudsprocessen, for projekter hvor der er ønske om detailplanlægning i forbindelse med tilbudsafgivelse.

Endelig får du til opgave – i samarbejde med afdelingsdirektøren, at skabe overblik over afdelingens samlede ressourcebelastning på kort og længere sigt.

I WK lægger vi vægt på kvalitetsbevidsthed, ansvar, udvikling og evnen til at se muligheder. Det ville være en fordel, hvis du har erfaring fra tilsvarende opgaver.

Vi forventer at du:

 • Har lyst og interesse for tekniske installationer og vvs-faget.
 • Har viden om byggeprocessen, og erfaring med udarbejdelse af tidplaner.
 • Er erfaren bruger af MS Excel og MS Project, eller lignende planlægningsværktøj.
 • Har gode samarbejdsevner og lyst til en varieret hverdag med kommunikation på tværs af kunder, leverandører og kollegaer.
 • Er indstillet på en travl hverdag med arbejdsplads på både kontor og ude på de forskellige byggepladser.

Vi tilbyder dig:

 • Et afvekslende og spændende job med udfordrende projekter i en førende virksomhed i branchen.
 • En bred kontaktflade og et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af engagerede og dygtige kollegaer.
 • En uformel og dynamisk organisation, hvor du har mulighed for at påvirke arbejdsgangen.
 • Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsdirektør Henrik Jørgensen på tlf. 30 18 35 96 eller mail hj@wk-as.dk.

Ansøgning og CV, der naturligvis behandles i fortrolighed, sendes til: Henrik Jørgensen på e-mail hj@wk-as.dk.
Ansættelse snarest muligt.

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Henrik Jørgensen

VVS

Mail hj@wk-as.dk

Tlf.30 18 35 96

Vi søger VVS'ere til Sønderborg Sygehus

Vi søger VVS'ere

til Sønderborg Sygehus

WK er teknikentreprenør på det nye Gigthospitalet, som skal flytte fra Gråsten til Sønderborg. Her får hospitalet nye faciliteter, som transformerer den eksisterende sygehusbygning til et moderne kursted.

Vi søger i den forbindelse 2 dygtige og engagerede VVS'ere til udførelse af VVS akkordarbejder på det nye gigthospital. Ansættelsen er en fuldtidsstilling og tildelt det konkrete projekt, som foregår på byggepladsen i Sønderborg.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Morten Forsberg Rasmussen på tlf. 20 94 26 36. Ansøgningsfrist er den 01. februar 2018 med opstart umiddelbart efter.

Vi forventer at du:

 1. Er uddannet VVS montør
 2. Kvalitetsbevidst
 3. Har erfaring med større opgaver og er selvstyrende
 4. Besidder gode samarbejdsevner på tværs af fagene

 

Vi tilbyder dig:

 1. Gode arbejdsvilkår
 2. Et godt arbejdsmiljø i en uformel og dynamisk organisation

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Morten Forsberg Rasmussen

Mail mfr@wk-as.dk

Tlf.20942636

Vi søger montører til Sønderborg Sygehus

Vi søger montører

til Sønderborg Sygehus

WK er teknikentreprenør på det nye Gigthospitalet, som skal flytte fra Gråsten til Sønderborg. Her får hospitalet nye faciliteter, som transformerer den eksisterende sygehusbygning til et moderne kursted.

Vi søger i den forbindelse 4 dygtige og engagerede montører til udførelse af ventilationsmontage på det nye gigthospital. Ansættelsen er en fuldtidsstilling og tildelt det konkrete projekt, som foregår på byggepladsen i Sønderborg.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Henning Mose Olsen på tlf. 20942634. Ansøgningsfrist er den 01. februar 2018 med opstart umiddelbart efter.

Vi forventer at du:
 1. Er en erfaren ventilationsmontør
 2. Kvalitetsbevidst
 3. Besidder gode samarbejdsevner på tværs af fagene

Vi tilbyder dig:
 1. Gode arbejdsvilkår
 2. Et godt arbejdsmiljø i en uformel og dynamisk organisation
 3. Du bliver en del af et team med engagerede og dygtige kollegaer

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Henning Mose Olsen

Mail hmo@wk-as.dk

Tlf.20942634

Tilbudsberegner til VVS-opgaver

Har du lyst til at arbejde for en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører? Og har du lyst til at beregne tilbud på forskellige VVS-opgaver i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer?

Til vores tilbudsafdeling i Taastrup, søger WK en tilbudsberegner til kalkulation af VVS-opgaver til offentlige og private bygherrer, hospitaler, industri, boligselskaber m.fl.. Du vil indgå i et team af dygtige og kompetente kollegaer og udarbejde tilbud på både fag-, hoved - og totalentrepriser – herunder indhentning af underentreprenører og leverandører.

Som en del af tilbudsprocessen skal du deltage i besigtigelser og løbende sparre med produktionen samt relevante parter ved sagsoverdragelse og entrepriseopstart. Det er derfor vigtigt, at du kan agere i snitfladerne mellem kunde, leverandør og produktion. Dit hovedansvarsområde bliver udarbejdelse af kalkulationer. 

I WK lægger vi vægt på kvalitetsbevidsthed, ansvar, udvikling og evnen til at se muligheder. Det ville være en fordel, hvis du har erfaring fra entreprenørbranchen og er VVS-uddannet.

Vi forventer at du:

 • Har lyst og interesse for faget
 • Fokus på de tilbud du beregner og selv sikrer en ihærdig koordinering og opfølgning af disse
 • Gode samarbejdsevner og har lyst til en varieret hverdag med kommunikation på tværs af kunder, leverandører og kollegaer

 

Vi tilbyder dig:

 • Et afvekslende og spændende job med udfordrende projekter i en stor landsdækkende virksomhed
 • En bred kontaktflade og et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af engagerede og dygtige kollegaer
 • En uformel og dynamisk organisation
 • Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer

Hvis ovenstående har vakt din interesse, eller du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Tilbudschef Lieu Bich på tlf. 23 41 43 30 eller mail lb@wk-as.dk.

Ansøgning og CV sendes til: Lieu Bich på e-mail lb@wk-as.dk.

Ansættelse snarest muligt.

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Lieu Bich

Mail lb@wk-as.dk

Tlf.23414330

VVS montør/ energitekniker til serviceafdeling i Taastrup

I forbindelse med en stærkt stigende efterspørgsel søger vi en dygtig, engageret og fleksibel VVS montør til servicearbejder og mindre projektopgaver.

Wicotec Kirkebjerg A/S har mange servicearbejder inden for medicinalindustrien og større erhvervsbygninger inden for det offentlige. Vi lægger derfor vægt på at du har erfaring indenfor dette område samt at du har engagement inden for disse arbejdsområder. Opgaverne vil ofte være mangeartede og det er derfor vigtig at være fleksibel.

Vi forventer:


• At du er faguddannet VVS montør eller energitekniker
• Har godt overblik over teknikken og kan opbygge installationer ud fra tegninger og beskrivelser
• Omhyggelig omkring rapportering
• Har fokus på at udføre installationerne efter den kvalitet der er aftalt
• Er proaktiv af natur – tager selv initiativ til at løse opgaver
• Ikke bange for at byde ind med løsninger som også vedrører tværfagligt (EL og Ventilation)

Vi tilbyder:


• Ansættelse med fast god løn og mulighed for at aftale supplerende projekttillæg
• Egen servicebil til rådighed
• Efteruddannelse som matcher krav til det daglige arbejde og dine kvalifikationer
• Godt arbejdsklima med engagerede kollegaer

 

Hvis ovenstående har din interesse skal du kontakte Gert Leopold Jensen på telefon 3018 3620 eller mail tgu@wk-as.dk

Ansøgning og CV sendes til

Gert Leopold Jensen

Service

Mail glj@wk-as.dk

Tlf.

Indreguleringstekniker til serviceafdeling

Vi søger en indreguleringstekniker til serviceafdeling

Vi har netop udvidet vores ventilationsafdeling (E. Klink A/S) Vi søger derfor en indreguleringstekniker der kan tage ansvar for mindre og større indreguleringsopgaver, trykprøvninger og KS.

Din profil: 

• Stor erfaring med indregulering og trykprøvning af ventilationsanlæg.
• Har evt. relevante efteruddannelse/kurser i indregulering af ventilation
• Fleksibel og god til at samarbejde i en travl hverdag
• Imødekommende og udadvendt, med en god portion humor
• Mødestabil og engageret
• Kan arbejde selvstændigt
• Har kendskab til Outlook, evt. expandit og ikke er IT-forskrækket
• Gyldigt Kørekort - B

Vi tilbyder dig:

• Et spændende job med udfordringer
• Dygtige og engagerede kollegaer
• Selvstændigt arbejde under ansvar
• Fastansættelse
• God løn med attraktiv pensionsordning
• Firmabil

Hvis du har spørgsmål til jobbet, eller er interesseret i stillingen, kontakt venligst Serviceleder Kenneth N. Westergaard på tlf. 2550 9251 eller send mail en til knw@eklink.dk

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Kenneth N. Westergaard

E. Klink

Mail knw@eklink.dk

Tlf.25509251

Ventilationsmontør til serviceafdeling

Vi søger en ventilationsmontør til serviceafdeling

Vi har netop udvidet vores ventilationsafdeling (E. Klink A/S) Derfor søger vi ventilations-montører/ventilationsteknikere der kan tage ansvar for mindre montageopgaver, spjældarbejde og fejlfinding på installationer, samt udføre serviceopgaver.


Din profil:

• Uddannet ventilationstekniker el. har stor erfaring med ventilation.
• Har evt. relevante efteruddannelse/kurser i ventilationsarbejde
• Fleksibel og god til at samarbejde i en travl hverdag
• Imødekommende og udadvendt, med en god portion humor
• Mødestabil og engageret
• Kan arbejde selvstændigt
• Har kendskab til Outlook, evt. expandit og ikke er IT-forskrækket
• Gyldigt Kørekort - B

Vi tilbyder dig:

• Et spændende job med udfordringer
• Dygtige og engagerede kollegaer
• Selvstændigt arbejde under ansvar
• Fastansættelse
• God løn med attraktiv pensionsordning
• Firmabil

Fagområder

Ansøgning og CV sendes til

Kenneth N. Westergaard

E. Klink

Mail knw@eklink.dk

Tlf.25509251